Citat: aNaBoLiKa Avgust 02, 2011, 04:48:40 pre podne imas pravog covjeka kraj sebe kako ovo zvuci
imas pravog covjeka kraj sebe
Svaka cast , sto se tice hemije brate kad imas Terzu kraj sebe i on ti kaze tako i tako da imam 15 godina ja se ne bi brinuo ... samo dok polozim eto mene kod vas u teretanu ...ps. Sto batali kosarku ?
Uf kako su poceli da me nerviraju neki strucnjaci! Decko ima takmicarske ambicije nije 12-togodisnjak koji na zna u sta se upusta i jede plazmu i mleko za dorucak! Pustite decka da koristi sta hoce i koliko hoce nije vasa stvar i o tome je glupo raspravljati. Fer sa njegove strane sto je rekao da nije natural i na tome je prica trebala da bude zavrsena. Uvek nesto kenjaju ljudi koji se nikada nisu takmicili ni u cemu.Terza po meni uz Igora najaci na nasim prostorima! Glupo komentarisati vise!Druze super sad kreni da pakujes masu i cekamo buduce pobode kojih ce sigurno biti!
Citat: RealWay Septembar 20, 2011, 06:05:31 posle podneSvaka cast , sto se tice hemije brate kad imas Terzu kraj sebe i on ti kaze tako i tako da imam 15 godina ja se ne bi brinuo ... samo dok polozim eto mene kod vas u teretanu ...ps. Sto batali kosarku ? shvatio sam da se zelim okusati u bodybuildingu, malo sam se i zasitio kosarke, tako da zamijenih narandzastu loptu sa binom i dream tan kremom XD
ja sam clan Terzo Teama i reprezentativac BiH. Iza sebe imam jednu proljetnu sezonu i sada trenutno odradjujem jesenju. juce sam pobijediou Boru na Memorijalu Novice Pauljicica u kategoriji juniora preko 75kg .
Sve cestitke...daj neke slike