Citat: Francuz Maj 29, 2011, 04:53:54 posle podneCitat: kokanidja Maj 29, 2011, 04:22:21 posle podneImacu u vidu ovo sto si mi napisao... mada obicno pijem sa vodom i ne mesam nisacim, a taj dan sam popio ujutru i nisam jeo, moguce da sam zbog toga peglao... a shejker mi se oseca odvratno sad... videcu sutra posle treninga kad uzmem da li ce biti sve ok...Sejker inace mnogo smrdi uvek, to je uobicajeno.Pa treba to nekad i oprati !
Citat: kokanidja Maj 29, 2011, 04:22:21 posle podneImacu u vidu ovo sto si mi napisao... mada obicno pijem sa vodom i ne mesam nisacim, a taj dan sam popio ujutru i nisam jeo, moguce da sam zbog toga peglao... a shejker mi se oseca odvratno sad... videcu sutra posle treninga kad uzmem da li ce biti sve ok...Sejker inace mnogo smrdi uvek, to je uobicajeno.
Imacu u vidu ovo sto si mi napisao... mada obicno pijem sa vodom i ne mesam nisacim, a taj dan sam popio ujutru i nisam jeo, moguce da sam zbog toga peglao... a shejker mi se oseca odvratno sad... videcu sutra posle treninga kad uzmem da li ce biti sve ok...
Citat: vlado0550 Maj 29, 2011, 07:21:10 posle podneCitat: Francuz Maj 29, 2011, 04:53:54 posle podneCitat: kokanidja Maj 29, 2011, 04:22:21 posle podneImacu u vidu ovo sto si mi napisao... mada obicno pijem sa vodom i ne mesam nisacim, a taj dan sam popio ujutru i nisam jeo, moguce da sam zbog toga peglao... a shejker mi se oseca odvratno sad... videcu sutra posle treninga kad uzmem da li ce biti sve ok...Sejker inace mnogo smrdi uvek, to je uobicajeno.Pa treba to nekad i oprati !Majke ti? Sto si vickast.
ostavi uvek svezu vodu u shejker da izvuce mirise i nemas frke posle samo pre upotrebe isipes tu vodu i miran si
Najlakse i najbolje ti je da cim dodjes kuci sa treninga, samo sipas u shaker malo deterdzenta i vode, promuckas i isperes (nema potrebe sundjerom ili ne znam cime da ribas). Za sve to ti treba 30-ak sekundi i nikad vise neces imati tih problema.
Ne znam koliko je pametno to sa deterdzentom,ja koliko sam smotan ne bi isprao kako treba,al najjednostavnije je ostaviti toplu vodu na 20 min i milina...
Citat: ravenoss Jun 18, 2011, 09:27:42 posle podneostavi uvek svezu vodu u shejker da izvuce mirise i nemas frke posle samo pre upotrebe isipes tu vodu i miran siCitat: nemanja1234 Jun 19, 2011, 11:09:04 pre podneNajlakse i najbolje ti je da cim dodjes kuci sa treninga, samo sipas u shaker malo deterdzenta i vode, promuckas i isperes (nema potrebe sundjerom ili ne znam cime da ribas). Za sve to ti treba 30-ak sekundi i nikad vise neces imati tih problema.Citat: Kolev Nenad Jun 19, 2011, 12:35:16 posle podneNe znam koliko je pametno to sa deterdzentom,ja koliko sam smotan ne bi isprao kako treba,al najjednostavnije je ostaviti toplu vodu na 20 min i milina...Jel oprao neko od vas neke sudove NORMALNO u zivotu?
I sto smo zakljucili? Prati ili ne.
sa deterdzentom naravno,samo posle pranja nemojte odma poklopsc da stavljate,treba ostavit otvoreno ds se izvjetri