Ovo je ocigledno neko slabije takmicenje, biti treci od ukupno tri takmicara i nije neki uspeh. Ali ponovo cestitam. I nemoj ovo da shvatis kao uvredu, samo iznosim neko svoje licno misljenje. Nemoj da precenjujes sebe i svoj izgled, nego radi na sebi i trudi se da budes jos bolji u narednom periodu... Po ovim slikama na bini koje sam video nije to uspeh kojim bi se pravi takmicar mogao ponositi. U buduce izadji na jacem takmicenju i shvatices gde si ustvari.
koji si ti kralj!
ja bih ti predlozio da prestanes da iznosis sranja na mojoj strani,jer si zapoceo neku temu ko niko nije pokrenuo do sada pa ni ja na mojoj temi!
znaci,ukoliko nemas sta pametno da kazes nemoj da filozofiras vise,jer to niko nije trazio od tebe!
niti je bilo reci o meni! ja postujem svakog ko se trudi,vezba,muci se kao isus da tempira formu i da izadje na takmicenje i nadje se neko kao ti da ne znam ni ko si da mi nalazi mane!
pogledaj prvo sebe i napreduj ti licno pa stavi slike svoje a ne nekog drugog pa onda govori,komentarisi i stekni znanje,staz treniranja pa onda pametno komentarisi!
moras da svatis da izadjes na takmicenje sa solidnom formom treba da oznojis dupe podeblo a za nesto vise da ne govorim! sigurno si laik u ovom sportu ali ima vremena za takve kao ti da svate da ne uzimam tvoju pricu ka srcu!
predlazem ti da se malo vise usesredis na sebe a da ne hejtujes ljude bez potrebe ukoliko nemas nesto protiv mene!