Pozdrav svima
Ovo je moj prvi post na forumu, a potrudicu se da svakog dana 10 minuta odvojim za sve, jer pre svega meni treba pomoc, a kada ja steknem neko znanje, bicu dostupan za nove pocetnike.
Ja sam Petar, 91 sam godiste iz Surcina. Odlucio sam da se maksimalno posvetim BB pa sta bude bude
Trenirao sam fudbal 10ak godina ali sam zbog povrede kolena prestao pre 2 godine. Pocetkom 2011 sam krenuo da radim zgibove,propadanja i jos neke bodyweight vezbe (dosao do broja 25 zgibova, 30 propadanja, 80 sklekova) i krenuo 21. maja u teretanu, btw tacno na svoj rodjendan hehe.
Uz konsultacije sa trenerom koji radi tamo, poceo sam da radim sledeci trening koji cu ponavljati naredne 3 nedelje.
1. Bench press 4x15 - 30kg
2. Veslanje na masini 4x15 - 40kg
3. Leg press 4x15 - 60kg
4. Shoulder press-na masini 4x15 - 40kg
5. Triceps pressdown 4x15 - 40kg
6. Barbell curle 4x15 - 40kg
7. Standing calf raises 4x15 (ne znam tezinu)
8. Obicne trbusnjake-crunches i ekstenziju ledja na onoj roman chair 3x20 obe vezbe
Osecam upalu samo lepeza i nista vise. Treba da idem svaki drugi dan, da pijem protein posle treninga, da jedem meso,jaja,pirinac i da izbegavam hleb posle 20h (to mi je rekao trener onako na brzinu)
Inace, visok sam 182, imam 80ak kilograma.
Da li imate neki savet za mene, mozda da izmenim nesto... ma bilo kakvu sugestiju
hvala unapred