Ove, od recimo septembra 2010, ali najozbiljni pomak, kao sto napisah iznad, je od 1. februara 2011inace sam krenuo da se bavim ishranom i treniranjem davnih dana, pa sam u medjuvremenu imao dve operacije bruha, koje su me svaki put unazadile, jer nisam dovoljno vodio racuna o ishrani, pa su mi onda otkrili srcanu manu itd...nije sve islo glatko, i znao sam da variram i po 25 kila gore dole u periodu od par meseci, taman smrsam, pa se onda ponovo ugojim...inace u teretanu idem tacno 2 godine, stim sto sam prosle godine napravio ponovo "gresku" i nagojio se do nekih 105 kg za par meseci...u svakom slucaju ovo je ono sto se vazi, i ovu trenutno, da nazovem "formu", smatram nultom tackom za dalji razvoj...samo se nadam da ce zdravlje da posluzi, a sto se mene tice sa greskama sam zavrsio...pozz
105 kg?gde je to stalo, meni izgleda kao 85 sa namerno izbacenim stomakom...ajde okaci neku sliku gde se jasno vidi ta kilaza...
105 KG sam imao u sept 2010, 1.februara 2011 sam imao 92kg i 96cm obim struka, sad sam na 78kg sa 81cm u struku