Necu da se svadjam bez razloga.
Mozda cudno, ali istinito, ovaj sistem je definitivno najbolji i naucno potkovan.
Ne znam kakav sistem ti propagiras, HIT mozda?
Ovakvo objasnjenje sam procitao u par naucnih knjiga i profesor Exercise physiology-ja mi je isto rekao, a to je njegova struka.
Kaze da su svi ostali sistemi samo sarena laza.
Pozdrav
..hahhahahha..svadja??...buki??....pa pobigu...no way pedro!!!..hahhahahhah
gle buki..ja sam u ovom sportu dovljno dugo..sto sada nije ni bitno...nego je bitno jedno..a to je da sam probao sve i svasta pa tako naravno i taj sistem koji zagovra taj tvoj dr feelgod..cak sto vise...2 godine tj oko 7-8 priprema za takmicenje sam umirao radeci taj sitem...i to 2 puta dnevno....
medjutim..u raz\govru sa nekim ljuidma koji znaju malo vise od tog dr feelgoda i koji su svoje znanje stekli iskljucuvo na osnvu cinjenica dokazanih u praksi ja sam poceo da primenjeujem neke od variajtni HIT-A...ne klasca hit trening jer to meni niej ni potrebno nego modifikovane stvari...
svi ljudi sa kojima radim su promenili i svoj pristup samom treninu..i rezualtit su im fantasiticni..a i sam ti mogu potvridit sto mozes i videti na slikma da sistem radi tj da deluje..
i sto je stvar..ovo ce ti reci svi koje pitas a koji su probali da rade te siteme...
dakle...rad sa misevima i pacivma je edno i teoretisanje na fakultetima a drugo je sprovodjenje necedga u delo...
ti si potpuno tacno interpretirao kako stvari deluju......tu se poptuno salzem sa tobom.....ali veruj mi na rec da sistem nije ni blziu toga da bude najbolji..a to je taj sistem..lagani akrdio trening u trajanju od 60 i duze minuta..
buki...pametn si momak i probaj samo malo da ukljucis logiku...
naravno da je takav trening dobar i NAJBOLJI NEKOJ BABI ILI DEDI KOJI DODJU U GYM NAKON 45 GODINA da nisu radili NISTA...i sta treba...da ga bacis na HIT???>....nikako.....tu se salzemo...
cak neces ni da ih stvais na 60 m inuta lagano...biti ce to za pcoetaqk 20-ak minuta laganice.....sa tendencijom povecavanja minutaze...ali buki..tyu dolazimo do kljucne stvari..a to je..UTRENIRANA INDIVIDUA......\
ali da ja tebi ne teoritesim..zmi se mesec dana i videti ces..ti si utreniran pa rpobaj da radis ujutro 60 minuta lagani akrdio kombonovan sa anarerobnom aktivnisti i probaj 30 minuna recimo modifikovanog hita pa sam belezi rezulatetr...veruj da ces misljenje da promenis......