Trebam li da ti nacrtam da su ovi momci smešni u poređenju sa pobednicima u APSOLUTNIM kategorijama kod nas?
Ako ti nešto nije jasno pogledaj ove momke što si okačio i prema kojima sam napravio paralelu sa "našim" apsolutnim pobednicima ovih godina, ako neznaš ko su nađi slike npr : BAKIĆA, TERZE, DAMJANA, PEĐE P, IGORA M,VELIBORA OBRADOVIĆA, JASMINA,POLOMCA,PERE TOMASA, SINIŠE PRVULOVIĆA....
A ako su oni previše dobri eto ti slike momaka sa foruma: srkija, naturalnog, hansa, pionese... i sijaset momaka koji su u off sezoni bolje građeni i definisaniji od ovog tvog koji izlazi sa masnim nogama i po mom ukusu ni po čemu impresivan.
Da naglasim ovi momci sa foruma većina nije ni izlazila na takmičenje jer kad bi izašli u ovakvom izdanju kao ovaj u crvenim gaćama iz Dominicane ili onaj u plavim što kao prvu nagradu dobija KALCIJUM (čak smo i u nagradama nekad svetlosnu godinu ispred jer se dobije po neki i whey i bidon kad se "posreći" takmičarima
) jer bi to za njih bilo nazadovanje u formi.
Neznam čemu sujeta kad sam rekao nešto više nego očigledno, batali sad traženje slika Victor Martineza u najboljoj formi da mi dokažeš kako je Dominicana super sila u BB
jer o njemu nije bilo ni reči već o ovim momcima čije sam slike stavio u citat.