E sad nastaje problem.
Prvo sto na ovom forumu pisu iskljucivo Mr.Olimpia koji su 24/7 totalno iseceni i u zivotu nisu ni pogledali u secer.
Ako dolazi leto i defka ne verujem da ces da ides okolo sa 5% BF...posto uz leto dolazi plaza, pivce, ribice itd. Tako da je i apsurdno da se neko trudi da bude preterano isecen leti. Ako uzmemo to u obzir moze da se dosta toga spremi
Mislim ti na defki radis zbog plaze a ne da bi sedeo u sobi i gledao se u ogledalo. A ako ides na plazu nemas vremena da pazis na ishranu konstantno. Plus na sve to ako ima neka mlada dama koja je vrlo simpaticna pa jebes trening
Prvo...ako pravis nesto "slatko" moras da malo promenis perspektivu kuvanja. Normalno da secer u BB je zabranjen (trebalo bi ga izbegavati i bez BB) tako da moras da promenis nesto u kuvanju. Imas recepte za homemade protein bar. Nije komplikovano, lako se napravi i eto ti slatkis. Takodje mozes da napravis i palacinke sa bezmasnim mlekom i da za punjenje uzmes npr ella i whey od cokolade. I da ubacis neku vockicu u to (jagoda, tresnja) neces da umres.
Ako pricamo o mesu. Meso kao meso je ukusno ako ga spremas sa mastima zato sto je to ono sto mu daje ukus. Jebiga sad nema resenja da meso bude nemasno i ukusno. Al mozes da se igras sa zacinima. Imas da kupis mix od 3 vrste bibera, kari, origano. Sve to moze da se koristi da se meso ucini ukusnijim. Soja sos...isto ok stvar. Terijaki sos...ne znam dal ima da se kupi ja sam vidjao. Nije jeftin al je super. Uzmes npr soja sos, u njega dodas seckanu ljutu papricicu, sok od limuna i to vec moze da bude pac za meso. Ja volim u to da dodam i malo meda (niko nece da umre od toga da se ne lazemo).
Jaja nisu dosadna namirnica, cak naprotiv. Ako ti se smuce klasicna jaja...uzmes pa skuvas jaja i napunis ih kremom od elle, belog mesa i recimo kiselih krastavcica. Ok za dorucak. Ako ih przis...mozes da dodas u njih vec pomenuti luk, malo paradajza iseckanog na sitne kockice, spanaca.
Piza...da piza moze da bude ukusna i ok. Napravis testo bez ulja i svih ostalih gluposti. Za nadev mozes da stavis sta hoces. Ja licno picu bez sosa od paradajza i belog luka ne prihvatam. Uzmem pelat u Idea, iseckam beli luk sitno, dodam origano i ostale mirodjije i gluposti i to je gotov sos. Picu je tesko ispeci u rerni bez ulja to stoji. Al onda ne mroas u rerni. Uzmes testo i ispeces na teflonu (ko palacinke) i onda stavljas nadev. Sos (ako hoces) i na to jos dodatno ide neki protein (sta god hoces)...e sad sir ne mozes da stavljas mastan je tako da su se snadji. Opet moze cudotvorna ella da se stavi al sve je do tebe.