treniram u gym 7 i nesto god, 3 god koristim hemiju, ciklusa... puno...
van gym trenirao sam sve i svasta ceo zivot, imam 30 god
hranio sam se tokom godina od 200 do 400 g proteina i sada sam na nekih 250g iliti 2.5 g po kg
mozda je i malo vise - ne merim sad precizno, ali recimo da mi je osnova oko kilogram cistog mesa (belo meso ili riba filet ili krmenadla) i ostalo sta uleti, jaje, jogurt itd
natural maksimum sa mojim rezimom posvecenosti bio je kada sam 2 god zaredom bio na istoj kilazi tj napredovao 1 kg godisnje sto je bilo nekih 90 kg
letnja forma mi je prosle god bila 97 kg sa recimo 9% bf i nesto viska vode (uglavnom depo je krivac)
ove godine , kako mi se cini, bice ista forma sa nekih 99kg
hemija, da , 700-800mg nedeljno
recimo tren 200 i depo 500
ili depo 750
ili winstrol tabs 350 + depo 250 + tren 200
ili depo 250 + tren 200 + bolda 200
citavo pitanje je sa stanovista REKREATIVCA koji zeli da dobije najbolji odnos cena/kvalitet a sto se tice izbora hrane/suplemenata
placam oko 300 jura mesecno sve (hrana hemija teretana itd) a kada bih tu ubacio suplemente ta cifra bi bila znacajno veca sto je malo mnogo za mene ovih dana...
i interesovalo me je, da li jos neko radi kao ja, da li je uopste probao, i kakvi su rezultati...
naravno sve je vezano za finansije, da imam neograniceni budzet uzeo bih sve ali ovako, moramo da odredimo prioritete...