u pravu ste vi ...treba imati stav za to ,a ja sam lenj to ne krijem..to me i plasi
ali hocu da pokusam,nije mi problem da treniram za to uvek imam volje ,ali za ostalo kazem i sam = havarija
1.poduzi text u kojem je receno toliko nepotrebnih (GLUPIH ) stvari
2.ti znas da protein ne valja i i idemo dalje..
3.batali se svega i nastavi da zivis kako zivis jer sam si rekao da nemas vremena
1.verujem da ima gluposti...ne bih ni bio ovde sa ovom temom da nije tako...zato sam i tu
2.a sta, kao zdrav je, preporucio bi ga svakom? to sam upravo i rekao gore ,mislim da nije zdrav,ali da ima mnogo ne zdravijih stvari koje konzumiram pa nikom nista
u kojoj je meri ne zdrav to ne znam...zato sto mislim da je u maloj zato i hocu da ga uzimam i napojim misice kad vec ne mogu ishranom:)
3. reko sam nemam vremena da jedem na svaka 2-3 sata,kako bi trebalo pravilno...reko sam i da cu teziti da popravim ishranu ne samo radi misica vec radi zdravlja na 1. mestu....
samo hocu da se vratim u staru formu i razvijem se malo-sto vise to bolje (zasto bih ikada odustao od toga?) jos jednom ti se izvinjavam ako sam delovao bezobrazno
ma opusteno,samo me ti tovari
tu sam da saznam nesto ,sto otvorenije to bolje...hvala na savetima
znao sam da cete svi zagrizti ko pitbullovi za ovo hemija je hemija
samoodbrana
hteo sam da uzmem protein 2-3 meseca da vidim kakvi su mi rezultati i koliko pomaze,i da mi budu dodatak ishrani ,ako vec opterecujem misice ...nista vise....mislis da mi nece mnogo pomoci za tako kratko vreme oko dobijanja misicne mase?
pre par godina sam uzimao neke na samo 15-20 dana kad sam trenirao ,dao mi drugar pa reko probam....dobio sam neke 3-4 kile za to vreme
nego ne svidja mi se kad citam odgovore cinimi se kao da se svadjamo a ne diskutujemo.....nebi da me shvatite pogresno...recite sve sto mislite..ovde sam da cujem savete,a ne ja da pametujem