ne ocekujem ja cuda ... i nisam reko da cu trenirati 2-3 meseca...
nego da cu piti protein 2-3 meseca jer mi finansije vise ne dozvoljavaju..trenutno
planirao sam da pocnem da vezbam mesec dva pa odnda uzmem protein...ili ako mi vi savetujete odma da uzmem da ne gubim vreme
( ali vidim bolje kasnije ,tako sam i ja mislio )
decko je dosao da cuje koji WHAY da kupi jer kad pijes protein onda si faca u teretani i rastes ne treba ti hrana i mozes manje da treniras
samo pripazi onda na bubrege i jetru, jer tu ima NAJMANJE 20 grama proteina
kakva crna faca u teretani,najradije bi da budem sam u teretani i da ne pijem nista...kada bih pio te hemije pre bi sebi delovao ko budala nego faca...al ako poboljsava rezultate sto da ne (nije valjda cela ta industrija dzabe napravljena)
hocu da treniram ozbiljno i prirodno je da covek zelji sto bolje rezultate ...sta je tu problem ne kapiram
pa jel tih 900 grama dovoljno za 1 mesec ? zar 20 grama dnevno nije malo a ne puno?..pio bih samo posle treninga i mozda 1 pred spavanje
kako mislis da pripazim bubrege i jetru...mozes mi nesto vise reci o tome..koliko je to stetno i da li je?
verovatno vecina vas ovde godinama se bavi ovim i ne mozete mene uporedjivati sa vama ...ja ne mogu da se preokupiram tim...imam jos dosta obaveza i ne mogu ishranu da tempiram da jedem svaka 2-3 sata...a kamoli da izmisljam djakonije
i da ja kuvam,spremam tamo vamo...jedem sta stignem,koliko mi vreme dozvoljava, od fastfoodova preko ostalih sranja od kojih mi je vise muka,najradije bi gladovao
da se razumemo ,iskreno... ovo sam ja:
1. lose se hranim,jedem mnogo ali ne zdravo..dosta hleba i gluposti koji samo utole glad...navika godinama
2. ali mogu i hocu da vezbam kao konj (mada kapiram da je ishrana,vazna bar toliko koliko i trening)
3. nemam bas zivaca da pazim sta cu da jedem koliko sta ima kalorija i ostalo ( to me ne zanima ) ,mogu da prestanem da jedem neke stvari...evo prestao sam da pusim pre koji mesec i jedem slatkise vrlo retko...nikad skoro a pre sam cepao ko besan..prelazim na zdraviji zivot
moram da krenem zdravije da se hranim ne samo radi misica vec radi zdravlja..ne znam ni sta da jedem
moram kupim one musli i neka cudesa..izbacim hlebcinu
dakle zelim da treniram svakodnevno i za to mi ne treba savet ,ali sam zeleo neki dodatak (zdravijeg oblika) kako bi poboljso rezultate
taj protein mi deluje najprirodnije, mada ima ljudi koji kazu da je ne skodljiv...mada mislim da je to glupost i niko me ne moze ubediti u to...prekomerno unosenje svakog vitamina,minerala u organizam je disbalans i moze napraviti omanji problem za metabolizam...hemija je hemija
ali reko kakav sam zatrovan hemijama,losom hranom,zivotom,zracenjem i 101 sranjem ....taj protein je zadnje sto ce me dotuci
p.s malo poduzi text ,malo i smaram
ali moram detaljno...ko ima strpljenja i volje da pomogne ,hvala puno....ko nema nema...hvala i njemu
pozz