Novembar 01, 2024, 04:32:20 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.970 članova - Poslednji član: MatthewEnvew
X3MShop banner

Autor Tema: PATIKE ZA TRENING??  (Pročitano 16474 puta)

Van mreže Janna

• Lepotica
  • Član
PATIKE ZA TRENING??
« poslato: Maj 05, 2011, 01:42:16 posle podne »
Pozdrav svima!
Potrebne su mi nove patike. Imam pronirana,tj ravna stopala. Nosim ortopedske uloske,ali me u poslednje vrijeme bole skocni zglobovi, i gornji pripoj unutrasnjeg gastrocnemiusa,ujutro kad ustajem. Radim kao trener aerobika,tako da skacem svaki dan. Stare su mi vec dotrajale, pa me interesuje ako neko ima iskustva sa nekom odredjenom markom/modelom da mi kaze.
I da li neko zna kakve su one sto ih reklamiraju sad , sa onim debelim, oblim djonom?

Van mreže Pirat

• Super-heavyweight Member
Odg: PATIKE ZA TRENING??
« Odgovor #1 poslato: Maj 05, 2011, 09:14:24 posle podne »
sve sa tv shopa je generalno njesra ... prevara :) a sto se tice patika uymi neke sa air max fazonom ako su ti ravna stopala(sa sto vecim vazdusnim djonom) ja sam pre mozda godinu dana nabavio jedne za basket na taj fazon , bolju patiku u zivotu nisam nosio na nozi ...

Van mreže breshahils

• Heavyweight Member
« Odgovor #2 poslato: Maj 05, 2011, 09:26:18 posle podne »
bolju patiku u zivotu nisam nosio na nozi ...

:D  pazi patika na nozi :)
Pain is temporary, Pride is forever

Van mreže milan.vts

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #3 poslato: Maj 05, 2011, 10:06:11 posle podne »
e ovako iz mog isustva... vrhunska patika je ecco biom , one su uradjene bas za trcanje  , tako da je pri skokovima smanjeno opterecenje, ja ih trenutno trosim.. :) i sto se udobnosti tice, cuvanja tetiva.. kolena i td. je dobra kupovina..

Van mreže Francuz

• Cruiserweight Member
« Odgovor #4 poslato: Maj 06, 2011, 02:21:25 posle podne »
Ako imas para, er maks.

Van mreže Pocetnik993

• Middleweight Member
  • Teretana Druga MAMA :)
« Odgovor #5 poslato: Maj 06, 2011, 02:30:10 posle podne »
Ako imas para, er maks.
20 eura samo  :D

Van mreže Pirat

« Odgovor #6 poslato: Maj 06, 2011, 08:19:33 posle podne »
e ovako iz mog isustva... vrhunska patika je ecco biom , one su uradjene bas za trcanje  , tako da je pri skokovima smanjeno opterecenje, ja ih trenutno trosim.. :) i sto se udobnosti tice, cuvanja tetiva.. kolena i td. je dobra kupovina..
ako je uradjeno za trcanje onda je za trcanje a ne za skakanje :) , sad sam video tu patiku cini mi se da ima isti takav fazon i nike kod nekih modela i to zenska konfekcija bas , mada za skakanje je ubedljivo najbolja air max potom zoom tehnologija(ja inace mrzim taj air max vazdusni djon ne volim taj izgled pre svega ali da radi posao- radi, nije fora, stvarno ublazava udarac kad se docekujes na zemlju)inace.. dosta sad ulazu u patike na tehnologiju tacnije sad uglavnom placas tehnologiju izrade ali zato zakidaju na kvalitetu materijala samo tako...

Van mreže Oblak

• Član
  • *
« Odgovor #7 poslato: Maj 06, 2011, 10:53:53 posle podne »

Gde ima kod nas takvih patika i kako im se krece cena?  Videh na google, izgledaju ekstra.

Van mreže BuKi_pit

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #8 poslato: Maj 07, 2011, 01:20:39 pre podne »
moj prijedlog Nike Air max ili Adidas Bounce
The pain you feel today will be the strength you feel tomorow !!!

Van mreže MarK3

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #9 poslato: Maj 07, 2011, 12:54:23 posle podne »
moj prijedlog Nike Air max ili Adidas Bounce
slazem se za Bounce, mnogo udobna i meka patika... kao da hodas po oblaku ;D :D a sto se tice Nike, nesto ovako bi trebala da kupi http://www.nikeshoes-us.com/images/air%20max%20247/Nike-Air-Max-247-Mens-New-Style-Pack-Running-Shoes-ap.jpg .... klasican air max i nije nesto udoban, pogotovo za nju

Van mreže milan.vts

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #10 poslato: Maj 07, 2011, 02:36:28 posle podne »

Gde ima kod nas takvih patika i kako im se krece cena?  Videh na google, izgledaju ekstra.

imas u uscu i delti.... cene su jako razlicite... sve zavisi zasta ti konkretno patika treba . . . . pola godine garaancija... uzmes i krenes odma da ih kidas... ako ti ne odgovaraju.. lepo vratis.. uzmes novac natrag.. i cao zdravo...
jako su profesionalni... kazes zasta ti treba patika.. i oni ti preporuce..... ja sam ih prvenstveno uzeo zato sto krivo gazim.. i bukvavlno bilo koju patiku da uzmem posle dva meseca se sva izdeformise, pogotovo nike _ vazdusni... itd. itd... ako tii se u tih pola godine u bilo kom smisli izdeformise.. vracaju novac

na treningu trcim preko deset kilometara u prirodi

Van mreže Janna

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #11 poslato: Maj 10, 2011, 04:35:44 posle podne »
Hvala vam ljudi za savjete.
Kod nas u Banjaluci, nema nigdje da se kupe te ecco biom. Koja im je cijena tamo u Bg?

Van mreže tenssa

« Odgovor #12 poslato: Maj 10, 2011, 08:01:59 posle podne »
Nema to kod nas... :(

Van mreže Pocetnik993

• Middleweight Member
  • Teretana Druga MAMA :)
« Odgovor #13 poslato: Maj 10, 2011, 09:22:54 posle podne »
ne gajimo mi to

Van mreže Janna

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #14 poslato: Maj 17, 2011, 11:36:07 posle podne »
Kupila sam reebokove zig tech i super su.
Pozdrav svima