što se tiče treninga u teretani (posle skidanja kilograma) moram da se zahvalim Pedji i Naturalnom u prvom redu na komentarima. Nisam stigao da postavim slike od pre nekih 6 meseca, ali ima ih u linku (
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,20576.0.html ) koji vodi do teme koju sam tad pokrenuo.
Generalno jelo se oko 2.2-2.5 g proteina po kg-u. Standardno na svakih 3 sata obrok. Koristio sam BCAA i Glutamin ( pored standardnog proteina,pure carbs-a, deks ili malto) a možda bi i sve to bilo bolje da sam ubacio još malo UH u ishranu. Ja sam prezadovoljan postignutim, pogotovo kad pogledam slike od pre.
Isprva sam koristio program 1 dan - 1 grupa mišića, medjutim zbog problema sa poslom i obavezama posle istog morao sam da predjem na split program. Standardno grudi-triceps, ledja-biceps, ramena-vrat. Gde se moglo, menjao sam vežbe. Tako sam primera radi veslanje u pretklonu zamenio improvizovanom T-bar vežbom (ledja)... Naravno osnovne vežbe su bile i ostale tu. Skoro sve u sexy ritmu 402.