Pozdrav...
Nakon nekoliko mjeseci zavrsavam sa dijetom. Zavrsio sam prije 10ak dana ali sam se odmah bacio na junk i malo zamastio, pa sad opet to skidam, ali mislim da ce u ponedeljak to biti to... Visina 187-188cm a tezina ispod 92 kg. Ima jos malo masti ali nista strasno, ja sam kao rekreativac prezadovoljan postignutim, izgleda da je tajna u hidratima, cim ih spustim gubim i kile (hvala forumu i forumasima, ne znam sta drugo da kazem). Kad sam poceo sa dijetom imao sam oko 100kg ( prosle godine oko 105) . Da ne duzim, cilj mi je da odrzavam postignutu kilazu a da smanjujem body fat, za koji mislim d aje oko15 posto, mozda i manje... sto znaci da bih trebao da dobijam misice a gubim salo, nemoguce u iusto vreme, znam, klasika...
pa sam mislio da idem sa sledecim opcijama
1. 3 nedelje "bulk", tj povecanje uh za nekih 50-100gr dok ne nadjem mjeru, a nakon toga nedelju dana cut, tj obaranje uh na oko 50 gr kao do sada.
2.opcija- da nekih 5-6 dana idem sa navedenim nazovi bulkom, a onda 2 dana cut.
Pretpostavljam da je 2.opcija besmislena, da se za 2 dana sigurno ne moze skinuti salo, ali se nadam da je prva opcija koliko toliko ok.
Dakle, cilj mi je da odrzavam ovu kilazu, jer mi ovako sasvim ok stoji, da krenem sa duzim bulkom gdje bih ponovo dobio salo ne zelim.