Uz svo duzno postovanje prema svima.. Moram da napisem opet svoje misljenje.. Najvise iz razloga da ne ispadnem neka curica koja place za plasman...
Kao prvo meni je bilo veoma veliko zadovoljstvo sto sam se takmicio na ovakvom prestiznom tekmicenju, koje je kao sto sam rekao bilo veoma lepo organizovano..
U vezi toga sto sam napisao da su bili 6 sudija italijana, to sam cuo od dvojice sudija koje su sudili moju kategoriju. Ako to nije tacno, kao sto Dusan kaze da nije, evo ja se javno izvinjavam sto sam pomenuo da su od 11 sudija njih 6 bili italijani.. Moja greska sto se prvo nisam detaljno raspitao pa tek onda da napisem, ali sam mislio da je to sto su mi rekle ova dvojica sudija merodavno, jer su sedeli pored njih za istim stolom..
I ja se slazem da slike i video nisu merodavne, ali moram samo da naglasim da su i slike i video slikane tik iza sudijskih glava, na mozda 1 metar iza sudija.. Tako da kao sto kaze Kolundzija nije slikano iz 15-tog reda.. Ali dobro.. i ja se slazem sa time.. uvek sam i ja govorio da nije isto gledati slike i gledati uzivo iz polozaja sudija.. Jos jedno izvinjenje od mene..
Ali kada covek sidje sa bine recimo posle uporednih i ceka slobodan nastup.. i kada mu svi, ali apsolutno svi.. ne samo prijatelji, koji su inace isto takmicari i koji su prosli takmicenja i takmicenja kazu da je najbolji od svih.. a ti ljudi su isto stajali iza sudijskih glava uglavnom.. Pa cak i kada mu sudije (vise njih) kazu posle proglasenja da je bio ostecen.. Onda covek stekne takav utisak da je to zaista tako..
Nego dobro.. nije bitno.. jos jednom napominjem da nisam od onih koji kukaju, vec naprotiv, ovo ce mi dati jos vise snage i motiva da se za neki sledeci put spremim i da budem za jos jednu klasu bolji.. Sto je upravo i poenta ovog sporta..
Jos jednom se izvinjavam svima na mojoj nepromisljenosti sto sam pominjao sudije..
Ja sam zadovoljan cinjenicom da sam mozda po prvi put u zivotu pogodio formu onakvu kakvu sam zamisljao.. I drago mi je sto mi moji prijatelji i ljudi koji me i ne poznaju kazu da sam bio dobar.. i da im se dopada moja forma.. Sledeci put ce biti jos bolje..
Sportski pozdrav svima..