Inače se ne upuštam u takve debate, ali da zečepimo nekima usta. Kod nas u IBFF ide ovako :
Sudila su 2 italijana, 2 francuza, 1 srbin, 1 makedonac, 1 crnogorac, 2 slovenca, 1 madjar, 1 hrvat. TO SMO REŠILI.
Na takmicarskim startnim listama - koje dobijaju u ruke sudija NEMA ime prezime i drzava takmicara....nego samo startni broj,
tako da niko od sudija nema pojma ko su takmicari i odakle dolaze, koji stoje na bini.
Ako neko napiše ZAJEBALI ME SUDIJE ?
Jel moguće da se 11 sudija dogovorilo da nekog zajebu ( nit pričaju isti jezik nit se svi poznaju ). NEMOGUĆE.
Jeli moguće da 11 sudija nije dobro vidjelo bas tog jedinog takmicara, kome se navodno dogodila krivica ? HMMMMM......
Dali ja pregledam sve rezultate - da provjerim ima li neka čudna odstupanja prije proglašenja. DA UVIJEK.
Znači nema konačnog rezultata da nisam 100%.
Ja znam trikove iz IFBB, WABBA, NABBA, NAC, WPF, IBFA, pa zato smo mi takmicari napravili svoju federaciju IBFF, da tog sranja vise ne bude.
E sad, ko god nije siguran u svoj plasman, neka me slobodno pita, ja ću mu objasniti. I nemojte se oslanjati na slike i video,
kad si 3 m ispod bine....vidi se najbolje.....vjerujte mi.
Pozdrav svima, i hvala za čestitke.