placebo je cudo sta moze da uradi
mikson ti si ovo sve lepo rekao tj pokusao da objasnis nesto oko konverzyije sto sti procitao na nekom USA marketing sajtu koji prodaje prohoromne.
dakle
onaj ko se i malo razume u aas onda veoma dobro zna da je nemoguce da postoje oralne verzije nekih aas
a ocekivati da se nesto sto je LEGALNO u jetri ili bilo kom drugom organu konvertuje u aas je tolika glupost da to mogu da napisu i poveruju samo glupi amerikanci.
pre svakog uzimanja tako nekog ajd da ne kazem cega npr trebalo bi da se zapitas onda iz kog razloga mislis da su svi useri aas budale koji uzimaju iste na iglu i zar ne bi bilo jednotavnije da popiju odredjenu kolicinu aas ili da neka fabrika pa da je onda i underground uradi neki npr testostreon depo oralni?
nemoj samo molim te da mi krenes o tome kako postoji orlani test depo jer necu cak ni ime da spominjem istog jer je to toliki gubitak i novca i vremena i svega
mora da ti bude jasno da je nasa jetra FILTER a ne ORGAN ZA KONVERYZIJU BILO CEGA
sve sto je NEPRIRODNo i sve sto odustpa od potreba orgnizma tu je jetra da RECIKLIRA I DA ODBACI
pomocu kojih mehanizma jetra moze da nesto sto ima cak i govornu manu a da ne pricam o samom sastavu tj npr 17 beta metoxy trienbolone-TRIENBOLONE:D,pretovri u aas zvani tren tj 17β-Hydroxyestra-4,9,11-trien-3-one ja bih zivo voleo da znam
a i jos jedna stvar
zar neko moze da poveruje u to da u zemlji gde se i za jednu amp dobija robija neko moze da stavi nesto bar slicno u radnju i da to bude to?
mislim,amerika jeste idiotluk jedan veliki,ali bas toliko da brane 17β-Hydroxyestra-4,9,11-trien-3-one tj TRENDZU a da je sa druge strane prodaju lelgano pod nekim drugim imenom i to u orlanom obliku...
nadji malo na netu o mogucnosti stabilizacije pojedinog aas i u kom obliku i pod kojim uslovima je moguc nastank i opstanak aktivne supstance