Pozdrav svima!
Da se predstavim, citao sam ovaj forum jos pre 2 godine, kad sam i uzeo prvu kuru. Koja je bila realno glupiranje, kratka oko 6-8 nedelja, test depo, metan, deca..ali sve u abnormalno malim kolicinama, tako da je bilo zadivjljujuce da sam ista i dobio
a boga mi ostao sam dobar oko 3-4kg xD
Eh sad.. imam 24god, 175cm, 75-6kg. Suplementacija je manje vise standardna, protein, NO za pre-trening, i po neki vitamin complex.
Razmisljam sta bi bilo dobro da uzmem sad za kuru, koju namearavam da pocnem mozda u narednih 2 nedelje, pa bih vas sve molio za misljenja po pitanju iste, ili cak mozda za savet i ispravke.
Kura bi trajala 12 nedelja
2. 12 nedelja Test Depo x 400-500mg nedeljno
3. 10 nedelja deca (ili boldenon, kako cujem da je bolji) x 200-400mg nedeljno
4. d-bol 4 nedelje x 35mg
E sad, to je varijanta koju sam nasao na netu, kao za pocetnike sa AAS.. Jedina nejasna stvar mi je, da je uz kuru stavljeno i Nolvadex 10-20mg/dnevno za vreme cele kure, i vitamin B6 200mg/dnevno, za vreme cele kure takodje.
Zasto je stavljen Nolvadex? On je anti estrogen, koliko ja znam. E sad sta se desava ukoliko bi kura bila takva?
Jos jedno pitanje, palo mi je na pamet da bi kao pomoc imunitetu, mogao da uzimam Ekomer, tj, ajkulino ulje, takozvano, posto ga vec imam u kuci, reko sto da ne
pa sta vi mislite o tome?
Zaboravih da dodam, ne bih da navucem 10kg, a da od toga bude 7kg vode... radije bi dobio 7kg na kuri, i da mi ostane 5kg. Znaci sto manje navlacenja vode. Pa udelite savete
Hvala unapred na odgovorima!