Tek sam danas saznao za ovaj forum i krenuo da citam. Odusevio sam se posto sam do sada vrsljao po engleskim i spanskim forumima ipak mi je i lepse i lakse na Srpskom. Imam 32 godine bio sam sportista ceo zivot. Steroide koristio povremeno nikad duze od 8-10 nedelja. Nikad nisam imao nikakve sporedne efekte i perfektno sam zdrav. Kako ulazim u neke godine u kojima se treba voditi racuna i po prvi put u zivotu sam dobio malo sala na stomaku jel sam 3 meseca u toku zime bio povredjen i nisam radio nista samo jeo cokoladu
Evo moj plan za sledeca 3 meseca i zaista bih zeleo da cujem komentare i ideje. Visok sam 192 cm imam 102 kg i procenat masnoca mi je oko 18%
Treniram 3 dana 1 dan pauza. Kada treniram pokusavam da se ne opterecujem tezinama. Shvatio sam da sa manjim tezinama radim mnogo pravilnije i osecam misic mnogo bolje. Svaku seriju radim do god mogu da pomeram teg (8-15 ponavljanja) ne cuvam snagu za sledecu seriju.
1. Dan
Grudi
Pokusavam da isforsiram gornji deo grudi jer mi je to najslabija misicna partija na telu.
5 serija Kosi Bench
Superserija
5 Serija Potisak na ravnoj klup+ Razvlacenje na kosoj... i 3 sekunde traje spustanje tegova
5 Serija Crossover na kablovima
5 Serija Razvlacenje na masini
Biceps:
4 serije Ravna sipka
Super serija
5 serija ... Bucice naizmenicno svaka ruka ali dok radim sa jednom druga drzi teg podignut i biceps stegnut. naizmenicno po jedno ponavljanje svakom rukom. Cim zavrsim tu seriju radim odmah hamer sve to spojeno u superseriju.
4 Serije Machine Preacher Curls
2. Dan
Ledja
4 serije vratilo sto siri hvat
5 Serija lat masina ispred
Superserija
5 Veslanje uski hvat + Straight Arm Pulldowns
4 Serije mrtvo dizanje
Triceps
5 Serija potisak sa cela+uski bench kao superserija
4 serije dip machine
4 serije Kanap stojeci laktovi uz telo
3. Dan
Ramena
5 Serija Potisak olimpijska sipka iza glave
SuperSerija
5 serija Potisak za prednje rame ( laktovi ispred lica ne znam kako se zove vezba)+ Letnje (spustanje tega 3 sec)
5 Serija Zadnje rame na masini letenje
4 Serije Potisak na masini
Noge
5 Serija cucnja + prednje sutiranje kao superserija
5 serija Zadnje Sutiranje
4 Serije potisak na masini
3 Serije Iskorak sa cucnjem sa Bucicama
Kardio Radim 3 puta nedljno po 45 minuta (15 min hodanje 30 trcanje). Stomak menjam dan ali obavezno 2 puta nedeljno kad me ne mrzi obavezno 3 dana pauze izmedju
Dieta
7 am
2 parceta integralnog hleba sa kasikom meda
50 gr. Suvog grozdja
60 grama proteina sa vodom
10 am
60 gr. pirinca
150 gr pilece grudi
12am
70 gr pirinca
150gr Pilece grudi
3pm
50 gr pirinca
150 piletine ili bele ribe
2 parceta ananasa
6pm
60 gr pirinca
150 gr pilecih grudi
100gr povrca
8:30pm
30 gr shake
4 kuvana jaja belance
1 jabuka
10:30pm
Casein protein 30 gr
1 Grejfurt
Steroidi ( Zastitu koristim necu da je pominjem)
Tesko mi je da nadjem oralne Steroide posto zivim u dominikani pa ih necu koristiti.
Planiram da mi ciklus traje 12-16 nedelja zavisi od rezlutata.
HGH Svaki drugi dan 4 i.u. 2 ujutru kad se probudim 2 pre spavanja.
8 nedelja Trembolone500 mg nedeljno 250 x 2
8 nedelja boldenon 500 mg nedeljno 2 x 250 mg
8 nedelja (fali mi neki oralni ster)
Sledecih 8 nedelja
HGH Ostaje isto svaki drugi dan 4 iu po 2 iu ujutro i pre spavanja.
8 nedelja Sustanon 500 mg nedleljno 2x 250 mg
8 Nedelja deca 500 mg nedeljno 2 x 250
8 nedelja Winstrol 400 mg 2 x 200 mg
Od proteina koristim Iso Pure Zero Carb i pre spavanja Casein. Koristim Creatine i Glutamin i Tecne amino Kiseline.
To je sve za sada voleo bih da cujem komentare profesionalaca.