Nisam odavno isao u teretanu a to sto sam isao , isao sam mozda 4-5 puta i nisam vise... Pa sada sam opet odlucio da idem u teretanu i do sad sam imao mozda 3-4 treninga al svaki drugi dan radim. Pa mi treba da mi date par savjeta u vezi treninga , nesto sam trazio po netu i sve i mislio sam raditi ovako nesto.
1 dan - Bicepse i ledja
3 dan - Ramena i noge
5 dan - tricepse i prsa
tako da radim nesto , ovo 2,4,6,7 dan kuci sklekove , zgibove i trbusne
Za pocetak dizem 15-20 kila , jer mislim da mi je to dovoljno da ponovno pocnem , a i prije nisam nista teze dizao , pa svaki tjedan ili svaki drugi tjedan nadodat po 5 kila vise...
To u vezi treninga , sada bol
Radio sam na spravama za ledja , ali slabo sam donji dio ledja radio , radio sam zgibove , radio ono na spravi kad sjednete uspravno pa dizete iza sebe one tegove sa onom dugackom sipkom ... i radio sam neku spravu gdje se savije u koljenima , tijelo nagne prema naprijed , isprave se ledja i dizu se tegovi prema prsima.. e to sam sve radio za ledja.. i nakon nekoliko dana poceo me bolit donji dio ledja , neznam do cega je. Nije sad ono bol da nemogu izdrzat , ali kad god malo ono kukove zagrijavam , prema naprijed i u nazad kako radim kukovima boli me u donjem dijelu ledja , do cega je to
EDIT : zaboravih napisat ....Visina : 186 Tezina : 75kg
i jos jedan problem koji me muci .. znam da je tijelo simetricno i da je jedna strana jaca od druge , ali to me malo zabrinjava
zanima me oce li se to ispravit s vremenom?