Imam jedno malo neobicno pitanje. Ovako, pre 4 dana imao sam udes sa motorciklom. Pijani vozac Juga me je isekao pri preticanju, udario me, pao sam, izgubio svest, zaradio brojne poderotine, modrice i manji potres mozga(bio u nesvesti oko 4 min). E sad, posto su me ustanovivsi da nista nisam slomio i da nemam teze povrede, osim ovih navedenih, ovog jutra pustili iz bolnice, ja bih vas pitao, da li imate neke savete, tipa: da treniram sa manjim opterecenjima dok mi se telo ne odmori, i tako to, ili mogu odmah da se vratim starom rasporedu treninga(5 treninga nedeljno, po 60-75 min). Bio sam u bolnici 4 dana, od toga 1 dan na infuziji(4 boce), a ostatak sam se hranio manje vise normalno, koliko je to moguce u bolnici(donosili su mi posetioci hranu naravno
posto su u bolnici proteinske namirnice malobrojne ) Znaci da li da smanjim intezitet treninga, ili mogu bez problema da se vratim na stari raspored. Inace, ja se osecam dobro, i osim toga sto sam modar po ledjima i nogama, sto mi zadaje malo poteskoca pri hodanju, osecam se prilicno normalno
Hvala unapred, pozdrav!