Pa nisam vezbao ali znas ono, basket, plivanje itd... uostalom 5g na dan je smesno... to je kao da sam pojeo kilo mesa
Uzecu protein, neki gainer pre nego visokoprocentni jer idem na masu sad...
A moje pitanje ostaje i dalje... da li na pocetku da uzmem kreatin odmah i glutamin ili jedno od ta dva ili nista...
Mozda da radim malo na "suvo" - prirodno mesec dva, pa kad vidim da ne ide napredak da onda ubacim ovo?
Ovo prvo nerazumem sto si napisao da 5g kreatina dodje kao da si pojeo kilo mesa ! jesi se ti to salio ili sta?
Drugo cim krenes sa treningom sto se tice suplemencije mozes odma da uzmes sve , tako ja radim , u samom startu misicima je neophodno obezbediti dovoljno svega, te prirodne stvari mene barem neogranicavaju sto se tice vremenskog uzimanja , uzimam ih stalno , i smatram da ces samo osporavati napredak ako nesto izbacis.
Nisam se salio... Evo citiram...
"1kg (2.2 lbs.) of raw meat contains only approximately 4 grams of creatine"
Posto kazu da nisam trebao da uzimam 5g dnevno kad ne vezbam, ja sam rekao pa to je kao da sam pojeo 1kg mesa dnevno vise sto se kreatina tice... a sad sto se proteina tice to ne racunam
Nista onda... Gledacu da uzmem kvalitetan visokoprocentni protein i da nastavim sa kreatinom ali da ga vratim na 10g dnevno...
Posto sam probao mnogo proteina zanima me eto vase misljenje koji je dobar po vama... koncentrat, izolat, mesavina, proizvodjac itd.
I da, uzecu i neke vitamine i minerale... uglavnom sam uzimao oligovit do sada...