Evo posle 10tak dana regulisane ishrane...
Krece napredak polako, bar se meni cini, i u parteru sam se popravio sto se tice izdrzljivosti i fizicke snage...
Ishrana mi je sl.
1-Ovasne 80-100gr + casa jogurta + 1 merica whey +multi, omega3, vitamin c
2-250gr belo meso
3-5 belanca,2 zumanca
4-PWM Whey 50gr+ dextroza+vitamin c
5-250gr belo meso
6-300gr belo meso
i po nekad 7mi obrok konzerva tune, to ako bas budem do kasno budan sto je jako cesto...
Uz to svaki dan skuvam 350-400 gr pirinca i jedem ga uz belo meso sve do 5tog obroka i 5ti obrok + kupim 100gr badema ili 100gr lesnika
Po nekad pojedem ujutru neku bonzitu ili izmedju treninga ubacim malo onog integralnog bambijevog slatkog keksa...
Trebao bi neku supu da ubacim i neku salatu+sir(mada kada udjem u prodavnicu i pitam za elu ili nesto slicno bledo me gledaju), to jedino vidim kao gresku kod ove ishrane, ali jedva se prilagodjavam i ovo da spremim sebi...
Imam dosta problema i sa hemoroidima i odlazim u wc u proseku na 2 dana sto je lose, to ne znam kako da resim...
Treniram 5-6 puta nedeljno zavisi, dan1-Ruke, dan2(bile su dosta lose, malo se popravio obim Noge), dan3(grudi), dan4(ledja i ramena) i opet u krug...
Upale dobijam stalno jedino biceps ne mogu da upalim, mada sam od skoro poceo da ubacujem superserije za ruke i planiram 1 do 2 puta mesecno da ih radim...
Trbusnjake mradim svaki 3ci dan pod opterecenjem...