P.S. Sad dosao sa dzudoa, padao kao lud i kad okrenem glavu na desno kao osecam neki mali bol u gornjem delu desne plecke i rame me boli kad dignem ruku uvis i kad hocu da je rotiram ili kao kad hocu da sutiram loptom, takodje na bendzu(neki misic tacno ispod koske koja se nalazi na sredini izmedju vrata i ruke...) ne znam da li je neko imao iskustva sa ovim uganucem ili sta god to bilo...
Mislim da jako gresis u svemu ovome,i da postoji mogucnost da em sto ces premoriti to telo,da se cak i ozbiljnije povredis... jer teretana+dzudo+kick box+trcanja-zar ti se ne cini da malo preterujes?
1.Ti u teretanu ides relativno kratko da bi nabacao jos i sve te treninge sa strane
2.Trening u teretani ti je,po meni bar,totalno haotican
3.Ishranu nam nisi napisao-jer to da jedes 600gr belog dnevno,ne znaci nista...napravi po obrocima
4.U suplemente se nerazumes,lenj si da citas,i zato postavljas glupa pitanja-tipa sta je bcaa
Uz sve to,ti bi jos i masu...moje misljenje,batali sve sem teretane bar jedno vreme,da telo ima vremena da se odmori koliko mu treba,pa mozda onda ubaci ili kick box ili dzudo,jer mislim da su oba previse...a i to tek kad budes imao odgovarajucu suplementaciju.
Sacekaj da ti jos neko iskusniji odgovori,jer mozda gresim.
U medjuvremenu,CITAJ forum da se upoznas sta,kako,zasto treba i ne treba...jer tebi ni osnove nisu poznate.