E ovako, verovatno treba prvo da se predstavim i hocu ali pre toga imam vrlo veliki problem.
Idem u teretanu ukupno oko 3-4 meseca ali poslednjih 2 meseca idem stalno , radim program 3pa1, sto znaci da na nedelju dana iam 1-2 dana pauze. Sve je bilo odlicno dizao sam tezine do do ponedeljka. U subotu sam inace poceo da pijem kreatin ( whey pijem vec neko vreme) i prvi trening u nedelju sam odradio skroz ok.
PROBLEM je sto u ponedeljak na treningu bukvalno sam umro! Jednostavno ruke od saka do ramena su me otkidalo toliko da sam se preznojavao i dok nisam radio nista, bol je neizdrziv i prodje me tek 1-2 sata posle treninga.
prvo sam se uplasio da nisam povredio laktove ali mslm da nisam jer me bole i bicepsi,tricepsi i podlaktice.
Taj dan sam ceo dan bio mrtav umoran namazao sam konjsku mast i resio da probam sutradan opet, sutra je bilo jos gore. Uradim 2 vezbe i kao da me neko ugasi, odjednom game over misicu bukvalno otkazu, ne mogu da dignem 10% od standardnih tezina a bol je neizdrziv.
Neki lik u teretani mi rekao da je to verovatno "pretreniranost" i da odmorim jedan dan. Odlucio sam da ipak odmorim 2 dana i evo danas je prvi dan odmora. Malopre sam pokusao da otvorim neku teglu i malo samo stegao ruku odmah sam osetio bol, ne znam sta da radim?!?!
pretrazio sam ceo net i nisam nasao pravi odg. Svaka pomoc je dobrdosla!