pa dobro ali Dexter je s jedne strane u konstatnom treningu bez prekida... covek je i freak of nature i jako dobro zna sta radi , video sam klipove gde i onaj njegov mentor sto radi sa njim je zajeban lik sto se tice znanja, barem je tako ostavio utisak...
ali 13 godina raditi nesto suprotno i onda hteti na osnovu stare slave zaraditi neki novacbas mi nije tako impresivno i vredno postovanja.
sta ga boli ona stvar... Sto kaze Sloba mozda i jeste flipnuo , a mozda mu je ovo i jedina prilika da nesto zaradi... ko zna kako mu je finansijska situacija,uostalom nije ni bitno, nego ako je koristio miostatin, tj ako je to samo pretpostavka, zar to ne bi trebalo da utice na celokupnu strukturu , tj zar to ne bi trebalo da utice da rastes i gore i dole ..? i nesto sto mi je zapalo za oko, i na prosloj Olimpiji i sada , kao da su svi postigli vise taj 3d look(mozda gresim), tj ne i toliko vise mase koliko su im misici nekako dublji , jel to stvar jace definicije ili ...? kako se to postize, to bi Pedjos mogao da nam odgovori a verovatno i ti Stefane znas .