mrzi me da pisem sada u detalje,ali evo nekoliko stvari u kojima je drugoplasirana bolja. Kao prvo mnogo je skladnija, vizuelno vitkija i zenstvenija sto je veliki plus jer ovo nije bodybuilding da se gleda ko je krupniji i masivniji, kao drugo pobednica apsolutno nije spremna sto se najbolje vidi u ledjnim pozama, zadnjica je masna , zadnja loza se ne vidi ni u bocnim pozama jer je potpuno zalivena i zbog toga bih joj ja cak dao trece mesto , a sto se kompletne definicije tice tu ni jedna nije potpuno spremna,mada je vrlo diskutabilno koliki nivo definisanosti je uopste potreban u ovoj kategoriji, sto se toga tice tu je treceplasirana jos i najspremnija ,ali je drugi nedostaci stavljaju u drugi plan u ovoj prici
...verovali ili ne imamo isto mišljenje
Po meni:
1. Ivana Dimitrijevic OLYMPIA Kragujevac
2. Ivana Markus PAN GYM Novi Sad
3. Marija Veres TOLDI B.Topola
Ne sada što je Ivana Dimitrijević je iz Olimpije ali mi nekako ima figuru za tu kategoriju, Ivana Markus je isečena do bola i po meni je NAJSPREMNIJA od sve 3, Marija je super ali po meni nedovoljno spremna za 1mesto, kad bi se odrala nebi imala premca, ima zavidnu mm.
Mene je najviše impresionirala Ivana Markus PAN GYM Novi Sad gde se vidi da je krv svoju propišala da dođe do onog izgleda, a Dimitrijević je baš pogodila po meni šta treba, ima visinu i lepe oblike.
Iz takmičenja u takmičenje vidimo da je suđenje "čudno", e sad dokle će to tako...samo Bog zna