e sad pazite ovako,ako recimo iamte dva brata blizanca,jedan sve radi u fullu:hrana,spava kad treba,trenira extra ali ne koristi steroide. Drugi:opija se svako drugo vece,pusi,spava 3 sata na dan,vise se cima neg sto dize tegove ali uz to uzme 50mg metana...
Za recimo period od mesec dana ovaj drugi ce izgraditi vise misicne mase to je cinjenica pa makar jeo pljeske. Ali stvar je u tome sta se posle desava,on nema blage kako da s ehrani itd tako da ce posle tih mesec dan na metanu da izgubi i to sto je dobio i jos pride,da ne pominjem zdravlje i psihu koja ce biti sjeban kad izgubis sve.O tome se radi.Ja koristim steroide pa mi kilaza nikad ne varira preko 3-5kg on i off i to na moju kilazu od 105kg sto je skoro neprimetno.Izgubim cvrstinu misica bez aas i to je uglavnom to.A neki klipan ce izgubiti sve jer nema blage ni kako je dobio a kamoli kako da zadrzi
Tako d apitanje dal ici antural uz ishranu,supse,dobar trening DA! Jer ne vezbate vi da za mesec dana izgledate nekako nego dugorocno.