Ovako,imam oko 6 godina staza u teretani i preko 25 god,zanima me da li bi moga uzet anavar kao privi sterojid solo.Ishrana mi je sredjena vec 2 godine unosim oko 2,5gr proteina po kilogramu dnevno podeljeno u 6 do 7 obroka od dodataka ishrani koristim dosta bcaa oko 30-40gr dnevno whey obavezan a ostalo se mjenja.Moj cilj je dobijanje oko 5kg misicne mase od cega planiram da zadrzim bar 3kg,to ce mi bit dovoljno za pocetak.Mislijo sam uzet 100komada po 10 mg i pit ga 30-40gr dnevno ili 2xpo 20mg dnevno uz jos veci unosproteina i hidrata za vreme uzimanja anavara.Odlucio sam se uzeti ovaj aas jer je slabo androgen (a i slabo anabolican ) i ne aromatizira u estrogen pa bi ga moga solo piti.Da li je neko imao iskustva sa solo anavarom,ili bi mi preporucili drugi aas koji bi uzimao solo,moze i inekcioni solo steroid ali ne bi zelea uzimat oralni koji je jak zbog eventualnih problema sa jetrom.Da li mogu ocekivati dobitak neki minimalni jer mi je to cilj doci do svog prirodnog maximuma ali ne bi preko toga isao iz razloga sto sam cita na forumu da se sve preko prirodnog maksimuma mora i adekvatno odrzavat sa vremena na vreme koriscenjem aas.Hvala na odgovorima unaprijed,i zamolio bi malo iskusnije da odgovore ako moze jer veoma cijenim ljude koji su zivot ovom sportu posvijetili:)