vidi sa starijim ljudima moras na specifican nacin da im nametnes dijetu neku ... ja imam isto problem sa kevom , teram je da smrsa vec neko vreme jer na njenu visinu i njene godine ne ide kilaza koju ima , pogotovo ako uzmemo u obzir stres i druge faktore da sad ne pricam .. ali poenta je u tome da matorci ako osete da im dijeta smeta da ih iscrpljuje da im nije po volji odma ce da dignu ruke, jer ipak godine cine svoje ... nervi - nisu oni ko mi- naloze se na nesto i onda jescu govna samo da rastem ili necu nista jesti samo da smrsam izdrzacu, sve je lako kad si mlad jbg
sad trik je u tome da ti njega postepeno uvedes u dijetu znaci neka to u pocetku bude i samo jedan ispravan obrok dnevno (preporucio bih ti dorucak u PRAVO VREME) i unos vitamina i vode ,itd ... to je dobar pocetak jer da ti imas celu nedelju u toliko i toliko sati 4 belanca i kashu ovsene sa recimo casom jogurta , vitamin , C , Omega3, koenzim q , E , i B kompleks svako jutro! to ce da se odrazi iz dana u dan i napravice makar pomak da se covek oseca malo duze sitim, da mu ne pada energija , a samim tim cim se on oseti BOLJE i vidi da to RADI a dovoljno je da se od tog dorucka oseti kroz tri cetiri dana bolje(naravno verbalnom sugestijom podstakni malo i placebo efekat:)) ,onda polako uvodi rucak (neka buidu samo cisti izvori proteina i uh sa malo nizim GI recimo riba i integralni pirinac sa salatom ) pa onda vecera, pa uzine , pa postepeno kad budes uveo CISTU ishranu onda uvodi variranje uh , pa kad se telo navikne onda Keto itd... znaci sve jako jako postepeno... nista naglo , skidanje kilaze je inace proces koji je stvarno efektivan iskljucivo ukoliko se njemu priistupa stavom na duge staze...