pa ovisi sta ti gledas kao dobru genetiku kada je ovaj sport u pitanju.momak ima [rilicno losu genetiku da to sigurno ne obuhvata samo pricu o pojedinim misicima kao sto si ti ocenio npr list vec se u obizr uzima mnogo vise paramtera i faktora.
ali dobro..nije ni bitno...
i onako imas pogresno totalno misljenje kada je ovaj momak u pitanju pa onda nije probiem jedno vise i u vezi genetike..
kao dobru genetiku gledam kad neko potigne ovo bez hemije.
ja bih voleo da jos neko da primer natralnog vzbaca koji je postigao ovako nesto!?
ja opet kazem ne znam sta ti vidis...ja cu cekati da vidim slike sa takmicenja u punoj figuri da dajem ocene.A natural je apsoulutno moguce imati ovakvu formu.Ali bi mogao da je ima malo sutra da ima 95kg tj da isece na toliko.Evo ovako ako rasparcavam momka po partijama-ima bidzu za 10,triceps nesto losiji,kvad dosta dobar(opet ponavljam za velicinu cu znati kada vidim celu figuru),grudi slabije,ledja nisam video.
a sad cvrstina i izgled misica...krecem se svaki dan medju ljudima koji su user-i i znam kako to izgleda kada skines na ovaj bf i jos si na propiju trenu i drolu.Ja ponavljam,SKINITE PRVO NA OVAJ NIVO bf% pa cete videti koliko to hemicarski izgleda.
Za istinu ne znam mnogo naturalaca koji su se skinuli do jako niskog bf%,ali to nije razlog da odmah kazemo to nije moguce.Ja znam par ali nisu na netu,niti bi mozda i tome iko verovao da su natural iako imaju slicnu visinu i tu negde oko 75-78kg
Covek namerava da se takmici u kategoriji gde bi mogao imati 92kg ako se ne varam po pravilima,a on ce izaci sa 80! Ajde da sacekamo slike sa takmicenja. a ja btw uopste nemam problem ni da kazem Pedji da nije u pravu ili bilo kom drugom,pogotovo kada se prica o natural takmicarstvu,al ja ovde izkreno ne kontam oko cega frka.Ajde da sacekamo slike celog tela i takmicenje pe misljenja jeste-nije on ili off,slazete se?