dajte jbt covek je visi od mene a ima 80kg,ne vidim potrebu za hemijom.Ima lepe proporcije i izgleda bolje nego neko drugi sa 80kg.Niti mu msisici imaju izgled koji se dobija od aas...Mozda sam ja ovca ko zna,dosta puta sam ispao,ali ja mislim da nije koristen aas.
a u testove se ne uzdajte,jay cutler pravi prolazi testove isto...nevezano za pricu oko ovog momka koji opet kazem meni izgleda kao da nije imao potrebu za hemijom.Jos jednom puno srece na takmicenju
ja ne bih da ispadnem seronja ali ako decko nije uzimao hemiju ja vise nikad necu uci u ter.
mislim kada ga uporedim sa momcima koji dosta duze treniraju i takodje bas vode racuna o ishrani,supsima..npr(naturalni, spartak..) ovaj decko je postigao nemoguce.a ako je stvarno natural , ja nikad nisam video naturalca (necu da kazem da bojle izgleda) ali da je postigao vise sto se tice bb-a. plus ako je verovati pedji(a kome ako ne njemu) da decko ima losu genetiku, sta tek moze da postigne onaj sa odlicnom genetikom.
ALI TO NIJE TEMA samo napred i sve najbolje na takmicenju....!!
slazem se s Pejom.
Ovo bez brda hemije nema sanse postici.
ovakve postove treba brisati..kao prvo ode u OFF, kao drugo momak nije ovde da se pravda nekome,..
Neki pojma nemaju sta znaci disciplina i onda prde kad neko postigne nesto bez hemije.
Svi bi da izgledaju odlicno, a niko nema muda da se odluci i na malo odricanja, na striktnost u treningu, ishrani,..da stisne zube i prihvati izazov koji je prihvatio ovaj momak.
OK je biti ustrajan 15-20 dana, i onda iskren da budem dopizdi, ali kao sto rekoh..treba stisnuti malo muda i odraditi posao do kraja,..pa bi vidjeli sta se sve postici moze..
I eto kad je vec i spomenut Naturalni, sta je on drukcije izgledao prosle godine kad je zavrsio sa defkom,..
@jaycutler tebi svaka cast,
a na kraju krajeva i covjek na hemiji opet mora da stisne malo muda i isti taj posao da odradi, i akd je u pitanju mas i defka..nista nece samo..