yumba
neznam cemu cela ovolika prica i trka i zbrka oko jednog posta
MOZDA JA JESAM napredova u znanju a mozda nisam-videti ce mo sada (hmmmm,ili smo vec videli )
NIJE BITNO
ovde je nesto izvuceno iz kontexta i rec je o oxidaciji rpoteina bez dextroze ili prostog secera
dakle,polemika se kao i mnogo puta do sada i tada povela sa ljudima koji su u celoj prici 2 ili 3 god a od toga isto toliko na ili uglavnom na hemiji itd,a niv emprizima je je ravan nuli ili je vrlo siromasan
NI TO NIJE BITNO
bitno je to da je ovde cela stvar izazvana sa pricaom o tome kako PROTEIN OXIDIRA ili NE OXIDIRA te da je pre 2 god bilo potrebno da se pije lopatom posle treninga a sada kada je skup treba ga smanjiti na 20 gr ili cak ga i ne uzimati
samo sam konstatovao stvar da nekome sigurno 20 gr nekog prostog secera NECE smetati PSOLE TREINGA UKOLIKO JE KETOZNO STANJE SPOROVEDENO DO TANCINA U OSTATKU DANA
mislim da bi se i TI a i svi drugi koji se upustujaju u cettonic trebali zapitati i mnogo vise paznje da se obrati na IHSRANU U TOKU DANA a ne na to sta i kako OKO TRENINGA
jer ovde pricmao o 90% REKREATIVACA kojima nije apostluno bitno CAK STA VISE MOGU DA URADE OVU DIJETU BEZ I JEDNOG JEBENOG DODATKA OSIM OEMGA 3 i nekog proteina kao zamene zaobrok u toku dana
gde je greska?
hmmmm.
ja je nesto ne vidim ili se meni kao meni trazi greska da bi se dokazalo kako sam ja gresio ili kako gresim..ili opet gresim pa nekome zeliim da nanesm zlo tako sto cu mu reci da uzima 20 gr secera na cettonic dijeti a njemu je cilj da skine 5 kg sala?? ili 14 kg.........ili ima sistema nekih koje ja krijem..mozda bi i trebalo
nije ni bitno..
u svakom slucaju kao sto rekoh....u krajnjem slucaju svaki protein pa cak i isolat ima UH koje nece naskoditi....DAMN..kuda sam sada ovo rekao....