covek ima 83kile na 186cm jbt a verovatno ce biti na 80-ak kad zavrsi scenje...shvatili biste o cemu se radi kada bi stao pored nekog ko ima istu visinu ali (maksimalnih za bodyclassic) 92-3kg.Daleko da kazem da izgleda lose,ali sve je u percepciji,sacekajte da stane na scenu pored drugih pa cemo onda diskutovati.
sad cu ja ispasti hejter i da pljujem coveka al daleko od toga.Probajte da spustite bf na 4% pa uporedite sa slikama kada ste imali 15 kila masti vise.Izgledate vece ovde sa 15 kila manje zar ne?da,IZGLEDATE,dakle percepcija,bodibilding je sport u kome cifre ne igraju ulogu vec kako to izgleda.Kao sto ljudi sa 15% bf mogu bolje sipozirati ili se slikati pa da izgledaju isecenije od nekog sa 5%.Shvatate gde idem s ovim...Ovo en pricam anpamet,video sma sebe sa 115 i ko zna kolko bf i sad sa 102-3 na ispod 10%.Da,nisam natural al svatate sta pricam ebemu.
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,23095.75.htmlevo pogledajte ove slike i recite mi iskreno da je za ovolike misice grudi i ruku potrebna hemija?ajde najiskrenije.Ili probajte da slikate noge ovako odozgo i koliko veliko izgledaju kada se tako same slikaju da se ne vidi torzo.Mozda je greska sto se nije slikao ceo tj celu figuru u jednom kadru pa ajd onda da opalimo po kritikama.Opet ispada kao da hejtujem i velicam sebe il tako nesto,al ja kad slikam podlakticu izbliza a da se ne vidi nijedan drugi deo tela,ona izgleda kao da je Lee Priest.
Opet,ne znam dal uzima il ne uzima,ovde je sa moje strane prica da li je ili nije ovako moguce izgledati natural a ne kako je ovaj momak to postigao.Opet ponavljam,80ak kg na 186cm viisne...Pomenuste Naturalnog i Spartakusa,pa jesu se oni ikad isekli do koske??Kad bi se isekli ja garntujem da bi imali vise od 80kg a ako se dobro secam i jedan i drugi su ispod 186cm.
Mislim jbt ja moram oept ponoviti 83kg na 186cm!!!! Nije to hans koji ima 177 il kolko i 100kg i tvrdi da se sprema natural za evropsko....ili drugi takmicari da ne imenujem sad koji imaju 90+ i mnogo bolju crvstinu i gustinu misica od ovog momka koja se dobija od znate vec cega.
al da ne duzim,83kg na 186cm nije moguce natural?!?!?!?!