Potrazio sam u Idei tu marku Vindon Royal posto vidim da je Hrvatski brend pa reko ako ima igde u Bg-u onda valjda ima tamo ali nema... jos jedino u Merkatoru da vidimU Idei uglavnom Cekin sa 16gr B5gr UH1gr Mi onda na kraju uzeh neki Agroziv pileci file 14gr proteini, 3gr uglj hidrati i 1gr masti ali ne mislim da ga tamanim, cisto 3 snita uz belanca da razbijem monotoniju posto ne znam vise uz sta da ih jedemValjda nije toliko strasno
Citat: saleza Februar 17, 2010, 10:44:21 pre podnePotrazio sam u Idei tu marku Vindon Royal posto vidim da je Hrvatski brend pa reko ako ima igde u Bg-u onda valjda ima tamo ali nema... jos jedino u Merkatoru da vidimU Idei uglavnom Cekin sa 16gr B5gr UH1gr Mi onda na kraju uzeh neki Agroziv pileci file 14gr proteini, 3gr uglj hidrati i 1gr masti ali ne mislim da ga tamanim, cisto 3 snita uz belanca da razbijem monotoniju posto ne znam vise uz sta da ih jedemValjda nije toliko strasno Nije mi jasno kako da pileći file koji inače ima oko 22gr Proteina tu ispadne 16/14gr...stvarno mi nije jasno. A još čudniji su mi ti UH odakle ih u piletini, ok solilo se ali to nisu UH.?
Sta mislite o pecenici? Meni je odlicna, ali je previse slana da se jede u vecim kolicinama (Zlatiborac)?