vidi se da nemas bas mnogo volje da citas zar ne?
jelovnik ti NE mogu da napisem jer nisi dao podatke koji su npr potrebni,pa iz razloga jer nemam vremena bas toliko a i ono sto je glavno je to da jelovnika na ovom forumu za ljude koji imaju problem kao tvoj ima barem 50ak ako ne i vise
el;em
1.iz kog razloga ces pojacavati UH kada radis cardio?
2.misicnu masu POVECAO NISI u vreme kada SKIDAS SALO jer je to na nivou na kome se ti nalzais (pocenitk ali bas u svemu) NEMOGUCE a pogtovo sa ovakvim pristupom jer bi trebalo da znas da je B gradivna materija a Uh energetksa.To sto si rekao da izlgedas bolje to je za svaku pohvalu ali tu nema govora o dva procesa uporedo
znam ja da to mnogi pricaju ali to je vise zarad promvisanja samog sebe,pricanja u vetar itd.jer bih ja voelo da mi neko pokaze na koji nacin je moguce npr izgubiti 3-5 kg sala (jer sve preko toga na mesecnom niovu NIJE ZDRAVO) a da sa druge strane dobije barem i 500 gr MISICNE MASE koju sve i da dobije je NEMOGUCE DA SE VIDI
ali ono sto je najzanimljivije je VAGA jer mi nije jasno kako se onda racuna samo gubitak kg na vagi (salo) a dobitak (misicna masa) ne racuna
tj ako imas 100 kg i skuno si 5 i vaga pokazuje 95 kg koliko si ti nonda u stvari iiizgubio sala a dobio misica
ali to i nije toliko bitno
neka rotacija uh NE POSTOJI-postoje pravila koja se postuju prilikom rotacije UH a ona se jakko dobro znaju i reuzlatat moze jedino doci ako se postouju.
brojati cal i prema njima pokusavati uskalditi tvoj jelovnik i nije bas pametno a to sam vec nekoliko puta objsanjvao
jer ti si tipacn primer da neko ko i malo promeni zivotne navike (uvede bar malo srejednu hranu itd) moze da ima reuzlatate
brojanje cal i racunanje potrebnih,unetih,potreosenih cal OSTAVI ZA KASNIJE kada ce ti sigurno trebati i kada zakucas sa skidanjem kilaze.
to oko cal deficita i usporvanja metabolizma si dobro citao a cela prica se i nadovezuje na to sta si citao
(prim-ako si ti unosio 2500 cal iz junka sve ovde godine,tebi je potrebno da sada unosis samo 2500 cal iz ZXRAVE HRANE i reuzlatti ce biti ti koji jesu),opet sam stavio br cal itd,ali kao sto rekoh ovo sam uradio samo da bi shvatio kako to funcinonise a ne da bi racunao cal
masti su preko potrebne ali preterivati i sa njima nema smisla i logike
izvor zdravih masnoca moras da imas u svojoj sihrani koju si naveo i nema razloga da izbegavas neto poptu masloinovog ili omega 3 ili takonecega