Uhh uhhh , opustite se momci, decku koje je otvorio temu sam rekao da potrazi na serach zato sto ce citanjem postova da sazna jos nesto njemu korisno, nikom od nas nije problema da napise radi to i to. Ali onda ide pa ja nemam ovo, ne znam kako se radi ovo, ja bih jos samo ovo. Puno je toga nepoznato..
Smatram da clan koji je otvorio temu dovoljno iskustva ima na internetu, pa recimo da je na googlu odkucao EZ exercises imao bi puno toga da vidi.
Uredu je da se pita, ali je glupo da postavis pitanje a da ne pogledas prvo i informises se da li postoji otdgovor na tvoja pitanja, pa kad vidis da ima ili nema postavis podpitanje. Zamisli da u podforum trening sa tegovima postoje 100 tema samo za pitanjima i to vrtimo u krug.
Ez mozes da koristis za noge, za ruke ali pravo pitanje je sta ti zelis ? Tj sta zelis da pokusas
Da bi dobio neke normalne odgovore moras da nam das jos neke paramtere.
Iscitaj forum tebi ce doneti samo dobre stvari.. ne mrzi tebe niko isto kao ni Jimma, ali sve ima procitate, vidite sta vam odgovara ili ne, napravite neki plan i onda postavite pitanja i to ima smisla.
Kapiram ja da ti neces da budes BB ali to se ne postize tako lako.. zatim kazes da ne zelis da se prefosrias , pogledaj podfroum o ishrani to je osnova svega pa posle maltaras sipkama.