Ma dobro , to sad bacimo na stranu...Ja moram da improvizujem trening ovako u uslovima kojim raspolazem... PItanje je da li je dovoljno ovih 3x nedeljno sa istim rezimom rada.. ?
necemo da bacamo nista na stranu jer ne vredi da se ide nigde dalje ako se ne poznaje osnova i razbiju predradude
ja imam sina koji je 95 god i koji je u teretanu krenuo samonom (zbog fizickih pripriema ) jer se bavi sa rukometom sa 13 god
i ja u moja suprugu samo prilcino niski tj ja 170 a onda 167 ali je on sada sa 15.5 god na 183 cm...
nije on samo primer gluposti koju ja tebi recena vec je to na zalost tako jer obicno i pretpostavljam da u familiji imasn nekog lekara koji "zna" da je to tako
dakle GLUPOST
sledece
taj tvoj rocky sitem,propadanja,trba itd jpooma lepa stvar AKO ZELIS DA BUDES U KONCOIJI i to ce vise nego da ti pridonese tome
slazem se i natavi tako da radis i da jedes kako jedes jer je prilicno ok,mada ima velikih gresaka ali naravno ne treba ni to da se ulazi u pllemiku sa tobom jer verovatno ti vec znas da je to zdravo i da je neko rekao da je to tako pa onda ok
prevedno
imati ces odlicnu kondicju,treba da se bavis sa fizi aktivnosti zarad bolesti koja je iza tebe,
od povecanja snage ,hipetr4fije i bilo cega drugog i bilo kakviih drugih ppojmova vezanih za to -ZABORAVI jer od toga nema nista
jednotavno
dobro ces se osecati i to ej to