Cao
- Glavni razlog zbog kojeg sam krenuo u teretanu je bio da dobijem na masi gornjeg dijela,jel sam vec imao jake noge,odnosno imam butine jake dosta i razvijene i lako dobijam masu na njih,dok gornji dio sise,ledja ruke skoro i da nemam,skroz mrsavo.
- Isao sam tako u teretanu, i za 5 mjeseci sam dobio masu i sala samo na noge i stomak a gornji dio je ostao isti (zakrljzao),sto me jos vise prosirilo u nogama i bilo je strasno.
- Odlucio sam da smrsam i smrsao sam nekih 20kg za 8 mjeseci,onda sam ustvari vidio da nemam debele noge,nego normalno razzvijene,a da mi je gornji dio zaostao u razvoju i nece nikako masa na gornji dio,latove nemam uopste.
- Trenirao sam nekih godinu i po,mucio se u svakom pogledu,sto se tice ishrane treninga,ali opet nista,nisam ljubomoran ali mi bude krivo kad vidim neke moje drugove koliko sve neozbiljno shvataju trening i opet rastu super,za razliku od mene koji sam ginuo na treningu.
- Jednostavno sam zakljucio da se opste nemogu nikako udebljati u gornjem dijelu(izuzev stomaka) i koliko god trenirao i koliko god birao hranu neide,dok noge rastu ko iz vode,da sve raste ko noge bio bih za 2 godine rambo:).
- Sad sam opet krenuo s masom reko mozda ce krenuti na bolje,ali sam brzo se udebljao na butinama i stomaku a sise ledja ruke nepromjenjeno nimalo.
-Inace imam 24 godine i sve mislim da ce se s godinama razviti grudi i ledja posto su zaostali,sta milite?
- Rijesio sam i vidim da to nije za mene jer nikad necu promjeniti gornji dio,jer za godinu i po nista nisam napredovao u gornjem dijelu uz pravilnu ishranu i trening,sta vise mogu ocekivati,jednostavno neide,da se bezveze vise nemucim,dali vi imate kakav savjet za mene da to promjenim,jer vjerujte zna se desiti da nemogu zaspati koliko sam razocaran nakon toliko truda i ulaganja.