Ma hvala svima na komentarima(pozitivnim i negativnim) ali stvarno nisam sa tom namerom postavio slike...slike sam stavio čisto da se oglasim da sam živ pošto me nije bilo neko vreme na forumu a i smešno mi je bilo gledajući kako se gomila takmičara sprema za prava takmičenja a ja prolazim kroz isti trening i dijetu zbog plaže :roll:
Borise,duša me zaboli kada pogledam slike kako sam izgledao u maltene takmičarskoj definiciji ali to je bilo nešto što sam morao da probam i čisto sumnjam da ću ikad ponoviti...svako ko je to probao zna koliko je to napora i odricanja a pošto se ne takmičim stvarno bi bio lud da radim to sebi stalno...Ove godine sam bio na dijeti samo mesec ipo dana i nisam baš zadovoljan kako sam hteo ali ok,i dalje je dovoljno dobro a i opet sam naučio neke nove stvari...
Za ostale,imam 31 godinu,visok 186 i na ovim slikama 91kg...u onoj definiciji sam imao 84kg...
A pozing mi je sasvim ok nego ovaj što me je slikao nije mogao da ubode dugme 5 min...samo što me šlog nije strefio! 8O
Više slika možete naći na mom sajtu koji je još u pripremi ali funkcioniše...
www.fitnesstrener.com