poz narode
treniram judo skoro 2 god,ali pored svega toga,iako mi dobro ide,odlucio sam da se posvetim teretani
treniram oko 2-3 god ali doduse bilo je prekida,pa i onih duzih i do 4-5 mjeseci....tako da od toga nema koristi.Ali sad sam odlucio da se malo ozbiljnije posvetim teretani.Sve vam govori to da sam cak batalio dzudo jer nemam vremena da sve postizem...jer tu je i skola naravno.Poceo sam prije 2 mjeseca sa treninzima i sada definitivno nema prekidanja.
ovako izgleda moj nedeljni program treninga
GRUDI;TRICEPS
LEDJA:BICEPS
RAMENA;NOGE
off
dakle,vezem 1 veliku i 1 malu grupu....3 dana radi 1 odmaram i to tako vrtim po ovom principu.S obzirom na to da zelim masu(iako imam 90 kg a visok sam 185cm)zanima me vase misljenje o owakvom programu...imam vec prilicno dovoljno misicne mase i mali procenat sala...ali nikad nije dosta
mozda jos nekih 3-4 kg bi bilo sasvim dovoljno(bar ja tako mislim)....sta mislite jeli mi bolje owo ili da radim 1 dan 1 grupa misica?? a ishrana je solidna...poceo sam samo whey i dext.od suplemenata..i mislim da je to sasvim dovoljno za mene pored ostale ishrane....jer necu da se prof bavim bodibildingom.Otvoreno za sve primjedbe i sugestije
unaprijed hvala