Uh ovo je teska tema, pogotov za ovaj forum, neznam mozeli i Off ovo podnjeti... mislim da bi se oko pan erotike zacas slozili...
ni USA nije vise kao sto je nekad bila, zivot samo naizgled izgleda bolje nego u ostatku sveta ... svi oni zive od kredita i ostalih zajbenacija koje kad tad ce morati da plate... drugo na njhovimm ulicama ima toliko sranja i lopovluka , kriminala da je to za ne verovati ...
kako to naizgled pa sto nije kod nas naizgle bolji, oni kredite imaju od cega vracati, mada to nije pojenta, a kod nas covjek izvrsi samoubistvo kad potrosi pare od kredita, a svugdje ima sranja i lopovluka, a o kriminalu , haj bay the way kako znas, jesi bio tamo...
Evo ja sam bio na jednoj utakmici NBA, koja se svaki dan moze viditi na TV-u, ljudi su uzbudjeni, radosni, navijaju...
...bio sam i na utakmici na fudbalskoj reprezentaviji Sprbije, brate divljastvo je mala rijec... prijateljka utakmica je bila usput receno, a isto se mislim moze vidjeti i na utakmici Partizan - Zvezda...
Stoka ide po planeti,ubija i crpi resurse,kako bi njihovom retardiranom narodu bilo bolje...I ne ziveli dobro...
Mi bi bili jos veca stoka, samo da mozemo, to je pokazao i raspad SFRJ
itd.
a i nije mi jasno kakve veze ima nastupanje na takmicenju u Americi sa ljubavlju ili mrznjom prema njima,
pa ima veze zato sto automatski ako nesto u rijeci ima amerika - nevalja
Da vidim sta ima od erotike novo, a mrznju zajebi, ne vrijedi...