o boze, princip humane bezbednosti, mislim da ce civilima koje pobiju Amerikanci i ostala bagra biti mnogo lakse nego da ih je pobio Gadafi.
Sto se Japanaca tice glup je svaki narod koji dozvoli da im se na svakom cosku izgrade nuklearke, a koliko su bezbedne sada se najbolje vidi...bezbedna nuklearka ne postoji, super su stedeli na proizvodnji energije, a sad ce te iste nuklearke da im pobiju pola stanovnista i eto opet velike ustede i jos vise radnih mesta, svako zlo ima neko dobro samo pozitivno treba gledati.
Zaboravni su isto koliko i mi, jer su im ti "humanitarci" sravnili dva grada, kao sto su i nas bombardovali iz istih "humanih" razloga.
Ipak je odredjena doza radijacije potrebna nekim narodima s vremena na vreme, kazu da je lekovito, a ovi humanitarci su uvek spremni da pomognu kada je to u pitanju.
E sad druga je prica sto smo mi nezahvalan narod i sto ne shvatamo da je to sto nam se broj obolelih od pojedinih tipova raka utrostrucio u stvari dobro za nas, jer ce se otvoriti nova radna mesta, smanjice se potrebe za hranom , bice manje guzve u saobracaju, manja potrosnja energije, samo treba pozitivno gledati na stvar i pazljivo slusati medije, tamo se sve lepo objasni kako treba misliti.