Evo da se i ja ukljucim u pricu i da bacim komentar na Acove slike... Dragi sugradjanine ovo je sve vise nego dobro,s obzirom da te ja gledam cesce pa imam priliku da se iz prve ruke uvjerim kako se mijenjas (nabolje naravno). Elem, Alex je sjajan momak i pravi sportista. On dobro zna koliko ima momaka koji vjezbaju i po 10 godina kod nas i ne mrdaju nidje i jednostavno je van pameti kako se ne zapitaju sta ne rade kako treba. Kad dobije ispravan savjet jednostavno ne moze da pokusa nego nastavlja po svome. E kad opet ne mrdnu pricaju kako ih ne "radi " protein,kreatin i sl. jer oni suplementaciju dozivljavaju kao carobni napitak iz Asterixa i Obelixa. Aco to vrlo dobro zna,izvinite na off-u al ovo sam napisao da bi objasnio kako je ovaj mladi gospodin prilicno drugaciji od pomenutih i za razliku od istih spreman je da uci i poslusa kvalitetan savjet.
Alex druze,samo ti nastavi da bucas,sto treba tu sam,naravno i peijatelj veliki Vlad. cijim savjetima i logistici ja takodje dugujem mnogo.
Veliki poz. Mile J.