Hvala svima, ovo mi daje motivaciju da guram dalje a cini mi se da me neko pitao za ishranu i suplementaciju....pa owako, hrana mi je srednja zalost, ogranicen finansijama al evo npr moj jedan dan...
ustajanje u 6 i jede se suvo grozdje i suve smokve i pijem whey (suve smokve i grozdjice jedem da ne bi pio whey na prazan stomak, znam da bi trebao ovsene da stavim u whey ali toliko su mi odvratne da ih ne podnosim, ako pojedem 10g ocu da povratim) nakon pola sata 4 bjelanca i 2 cijela jajeta + razani hleb.
oko 10h jedem 150g pileca ili cureca prsa u crijevu, 2 zdenke light u pola vekne razenog hleba omega3 (jbg, na fax sam nmg da spremam a s obzirom da mi je fax udaljen od gradanmg uzeti nista bolje) u pitanju je Donja Gorica-Podgorica a ja putujem iz Niksica (Vladar najbolje zna gdje je
)
oko 2 se pretezno vracam sa faxa i onda svratim na rostilj i uzmem 200g pileceg bijelog, lepinju i u prilog kupus.
oko 4h se pije 10g bcaa, 5g glutamina al stavim ja malo vise jer na mjericu mi ostane ono brdasce, 5g kreatina, kasika i po dexa i na trening. Trening mi traje oko 45min i u PWM ide mjerica i po wheya 10g bcaa, 5g glutamina, 5g monohidrata, kasika i po dexa.
Obrok: 200g ribe (oslica) oko 300g krompira, omega3
i sledeci obrok mi bude oko 10 i tu ide indeticno kao prvi obrok, 4 bjelanca i 2 cijela jajeta, zdenka light ili posni sir i parce razanog hleba.
ako se zalomi da ne odem u krewet i da ostanem malo duze popijem mjericu Tested Blend-a oko 12 i to je to...
E kad nisam na fax znam da odspawam do 12 nekad i onda mi 1 obrok bude tek u 1 al onda ostanem do 1 uvece da bi potkrpio 5 obroka...
Suplemente sam tu nabrojao i to bi bilo to...e da ako se ne krsi sa pravilima, pozdrav za Vladara mog snadbijevaca suplemenata