Pa posto zaista ne zabusavam i vrlo sam disciplinovana po pitanju vezbanja, a ishranu cu napisati u nastavku, zaista mislim da je problem u metabolizmu ili jednostavno nesto ne radim kako treba.
A sto se clena tice, ima li neko iskustva sa tim kineskim? Uopsteno?
Napisacu kako otprilike izgleda moja ishrana:
dorucak je oko 7.00h - pola solje muslija sa mlekom ili jedna proja od kukuruznog brasna sa jogurtom (mleko i jogurt sa 0% mlecne masti)
oko 11.00h uzina - uglavnom voce (sezonski sta mi je na raspolaganju-breskva, kajsija, jabuka, redje banana)
oko 13.30h kafa
kada dodjem s posla , obicno oko 16.30h je rucak , za rucak jedem supu sa povrcem, pilece meso ili kuvano jelo (boranija, grasak, krompir corba), hleb ne jedem nikad (ne zbog dijetalne ishrane vec ga ne volim)
u periodu od 19.30h do 22.30h obicno mi je vreme za trening, kako sam navela gore
Izmedju rucka i treninga ako ogladnim, pojedem salatu (isto sezonski-paradajz, krastavac, sveza paprika i sl.)
Pijem 2 kafe dnevno i minimum 2 litre vode. Ne pijem sokove, alkohol, ne pusim
To bi ukratko bilo to.
Volela bih makar da probam sa clenom cisto da vidim hoce li biti ikakvog pomaka, finansijski nije neki trosak, pod uslovom da mi ovde potvrdite da je taj kineski ok i da je cena od 1200 rsd adekvatna za 100 tableta.
Hvala jos jednom svima.