I poseti psihologa, ovo ti je drugarski savet...
Posjeti ga ti, ocigledno je tebi potrebniji, cim si ovako negativno i ironicno nastrojen.
Ne znam cemu toliko cudjenje, sto jest, jest.
Moja se prehrana 85% sastojala od cokolade, kole, smokija, cokoladnih bananica. Slana jela sam jela ili jednom ili nijednom na dan. znaci ako jedem, to je jednom dnevno, obicno rucak i vrlo, vrlo malo. Ne volim puno vrsta hrane, sve mi se svodi na krompir, piletinu na bilo koji nacin, supu. Pite, tjesteninu, nista ja to ne volim. Hljeb ne volim, ni ja ni otac, jedem ga iskljucivo ako doruckujem, a doruckujem u prosjeku 1-2 puta mjesecno jer mi je takav posao.
Eh, nakon sto sam izbacila to slatko (svaki dan minimalno 1 cijela cokolada euroblok ili milka, 3-4 smokija, min 1-1,5 l kole, izmedju toga medeno srce ili bananice cokoladne), pocela sam ici na fitnes 5xsedmicno, 1,5-2 h bez prestanka trenirati, biciklo, traka, klupice, trbusnjaci.. Do tada, mogu se zakleti, nisam sigurno 100 m pretrcala, a kamo li nesto trenirala. sto se slanog jela tice, ostala sam na tome da jedem 1x dnevno, sta pozelim, obzirom da stvarno slanu hranu ne jedem, to nisam htjela tada ni korigovati. pila sam tecni L-carnitin, pa poslije mjesec i kusur dana presla na Hemodrene, 1 tabletu dnevno, prije treninga. Nikakvih problema nisam imala s njim, prva 2 dana kad samga pila, srce mi malo jace kucalo i obzirom na to da sam ja isla u 9 h navece na trening, nisam mogla spavati od njega. Onda sam trening pomjerila u 17-18 h, tako da su te tegobe sto se nesanice tice nestale, a i rad srca se stabilizovao. za 2 mjeseca sam smrsala 18 kg.
I sta je ovdje cudno, zanima me?