Citam ovu temu od prve stranice i doveli ste me do toga da moram da se registrujem da odgovorim. Napicili ste ovu devojku sto je rekla da ima metar i 85 kg kao da je najgore zlo ovog sveta samo zato sto je ocajna. Ne branim ja nju ona svakako nema mozga ali nemate ni vi cim ste tako postupili. Zamislite vas na njenom mestu? Gde god ode svi joj vicu debela, podsmevaju se, navikla je da jede slatko i da se ne kontrolise, ode kod doktora on je napici sto je debela (kao i uvek nemaju razumevanja), krene da trci ono gazele u helankama trce pored nje i smeskaju se, dodje na forum pita oni je napljuju zbog slatkog, sredi ishranu, jedi ovo jedi ono, svi pricaju drugacije i td ne zna vise sta ce. Ljudi pucaju psihicki zbog toga i postaju nelogicni. I sta se onda desi? uzme clen jer joj je neka budala rekla pa dodje da pita vas i vi je onda napljujete do besvesti. Ne razumem vasu logiku kome pomoci a kome ne? Onaj lik sto uzima 15 steroida da bi izgledao dobro za leto i plazu on je ok i njemu treba dati savet iako vec ima dobru formu, cak ga i hvalite a za tu devojku sto hoce da izgleda malo normalnije nema razumevanja, pretite joj brisanjem postova i td. Suludo. jer pravite jos veci razdor izmedju vas i nje. Ja smatram da je ovaj forum tu da bi se pomoglo nekom a ne da se osudjuje, zato ste trebali na najnormalniji nacin pristupiti njenom problemu i objasniti gde gresi. Ne zaboravite da ste i vi jednom bili u pelenama i postavljali "glupa" pitanja pa je neko tamo imao razumevanja da vas saslusa i ispravi.