ja sam jako puno iscitavala forume i citala o clenu. Znaci, pocinjem sa 1/2 tablete od 0,02 i pratim reakcije tijela. Nisam ja ni luda ni glupa da nastavim s tim ako vidim ikakve nuspojave koje sam citala da se mogu javiti. Ja svoje tijelo volim i u cilju mi je naravno da ostanem zdrava, zato sam se i posvetila prvenstveno treningu, promijenila nacin prehrane, e uz sve to sam se informisala o ''pomagalima''.
vidi, da ti "plasticno" objasnim, nemas ti pojma sta pricas, glavna nuspojava od clenbuterola nema nikakve nuspojavu niti bilo kakav znak da ce da se desi, vec se samo desi, a poznata je kao infarkt.
Desava se kad
1. imas predispoziciju, stecenu ili nasljednu ( ovo ti se uglavnom nece vidjeti na pregledima i to da znas )
2. vec imas neke srcane tegobe
3. imas procenat masti veci od 10-12%
4. prevelika doza i naravno
5. kombinacija svih navedenih faktora
Sto se tice t3, ok moze da dodje do poremecaja rada tiroide, aii se u praksi ne desava tako cesto ( osim ako nemas predispoziciju ili ako nesto pogresno uradis ), veci je problem sto upotreba t3 ima rebound efekat, pa je skidanje sa njega jedna, mucna stvar. Da ti prevedem, kad se skines sa t3, navucices sve ono sto je otislo zbog dejstva t3, i ti tu nemozes bas nista.
Pa ti nastavi da citas lako i sirom dostupna stiva na netu, a zajebi sve nas, koji smo nesto od svega toga i probali u zivotu.
Da inace, mi nismo nikad nista citali...
nevjerovatno
ps
od ove kombinacije, bices samo manje debela, neces se dovesti u red i izgledati fit
ako te i rezultat u tom smislu zanima