Cilj: smanjiti bf sta drugo
Eto mog rasporeda po kojem sam do sad radio, ima napretka, ali m itreba dobra cak stavise odlicna forma i kondicija do sledeceg leta i moracu jos vise da se aktiviram ove zime. Ne zelim bilderski izgled, samo dobru formu, dobro oblikovan stomak, ostalo ce se srediti u teretani.
Ponedeljak: grudi + triceps
Sreda: ledja + biceps
Petak: ramena+trapez+noge
Utorak,Cetvrtak,Subota: Ujutru trbusnjake 4 vezbe po 4 serija x15 ponavljanja sa ili bez opterecenja, sa punom kontrakcijom lagano, a predvece pri praznom stomaku nekih 35min laganog inteziteta (120-125 puls)
E sada, hranim se piletinom, jajima,sirom pre spavanja, rotiram ovako po osecaju ugljene hidrate pirinac i krompir (do 15h), jedem i dosta krastavca, uopste zelenog. Nekad pravim kajganu recimo od jednog celog jajeta i jos 5 belanaca i tu dodam kasiku maslinovog ulja. Orasi tu i tamo po 50g, jednom eventualno 2x dnevno. Ne mesam masti i uh u istom obroku to znam.
Dodao bih kardio i u danima kada radim sa tegovima, odmah nakon tegova dok dodjem do stadiona (10-akmin), pa me interesuje koliko minuta je dovoljno odnosno ok da ne dodje do misica ?Pojacao bih ishranu naravno.